Om Bendix Medier

Om Bendix Medier

Målet er bedre kommunikation

____________

Jeg brænder for at flytte virksomheder nærmere og længere i deres succes gennem troværdig og ærlig kommunikation. Det er en floskel, ja, men det ér min passion. Det er de nærværende historier, man kan mærke og som flytter modtagerne. Det fører til mere troværdige relationer mellem afsender og modtager. Denne tilgang bruger jeg både i opgaverne for min kunder og i min egen kommunikation til jer.

Jeg sætter mine erfaringer og kompetencer i spil, når vi skal udvikle strategier, indhold og historier. I online markedsføring og videoproduktion kan jeg være kreativ, blive inspireret og prøve nye teknikker og vinkler af. Du kan finde mig på diverse konferencer, meet ups, netværksgrupper osv, fordi det er her, jeg holder mig opdateret på de seneste tendenser og trends.

Billede 1

Det siger mine kunder

stars

“Varmeste anbefaling herfra”

“Hun var dygtig og professionel hele vejen igennem og formåede at omdanne vores tanker og idéer til konkret video indhold.”

– Simone Vestergaard, The Call Company
stars

“Yderst kompetent..”

“Yderst kompetent og med et skarpt blik for detaljerne og en vidunderlig intuition for de helt rigtige, smukt komponerede billeder.”

– Tim Pohle, Rønshoved Højskole
stars

“Super god samarbejdspartner”

“Alt i alt et super godt samarbejde, som vi herfra VGIE håber vil fortsætte i mange år endnu…”

– Tommy Mikkelsen, Vojens Gymnastik- og Idrætsefterskole
stars

“Over alle forventninger”

“Resultatet overgår langt vores forventninger og vi ser frem til at arbejde sammen med hende igen, når vi skal have filmet andre løsninger.”

– Nina Gerschefski, Kvalitetsmarkiser.dk

Kontakt

Kontakt mig på nedenstående oplysninger eller udfyld formularen, og lad os tage en uforpligtende snak om video, sociale medier eller grafisk opsætning.

Telefon

+45 28 94 88 22

Adresse

Søren Frichs Vej 52, 8230 Aabyhøj

Kontaktinformationer

Kontakt mig på nedenstående oplysninger, og lad os tage en uforpligtende snak om video, sociale media eller grafisk opsætning.

Telefon

+45 28 94 88 22

Adresse

Søren Frichs Vej 52, 8230 Aabyhøj

Bendix Medier logo

Adresse

Søren Frichs Vej 52
8230 Åbyhøj
CVR: 38 76 94 64

Find mig også her