Vælg en side

Om Bendix Medier

Om Bendix Medier

Målet er bedre videoindhold

____________

Hej! Mit navn er Anne Stine Bendix, og jeg elsker at fortælle historier gennem videoer. Lige fra idéudvikling og dramaturgiske kneb til at sætte lys, interviewe og filme og endeligt til den magiske proces, hvor det hele skal redigeres til en færdig video.

Jeg brænder for at flytte virksomheder nærmere og længere i deres succes gennem troværdig og ærlig kommunikation. Det er en floskel, ja, men det ér min passion. Det er de nærværende historier, man kan mærke og som flytter modtagerne. Det fører til mere troværdige og langvarige relationer mellem afsender og modtager. 

Du vil opleve, at jeg sætter mine erfaringer og kompetencer i spil, når vi skal udvikle netop jeres videoer. Siden sommeren 2017, hvor jeg startede virksomheden, har jeg elsket at hjælpe mine kunder. Hvis du også vil med ombord og få succes med dine videoer, så kontakt mig endelig. 

De bedste hilsner
Anne Stine

 

Billede 1

Det siger mine kunder

stars

“Varmeste anbefaling herfra”

“Hun var dygtig og professionel hele vejen igennem og formåede at omdanne vores tanker og idéer til konkret video indhold.”

– Simone Vestergaard, The Call Company
stars

“Yderst kompetent..”

“Yderst kompetent og med et skarpt blik for detaljerne og en vidunderlig intuition for de helt rigtige, smukt komponerede billeder.”

– Tim Pohle, Rønshoved Højskole
stars

“Super god samarbejdspartner”

“Alt i alt et super godt samarbejde, som vi herfra VGIE håber vil fortsætte i mange år endnu…”

– Tommy Mikkelsen, Vojens Gymnastik- og Idrætsefterskole
stars

“Over alle forventninger”

“Resultatet overgår langt vores forventninger og vi ser frem til at arbejde sammen med hende igen, når vi skal have filmet andre løsninger.”

– Nina Gerschefski, Kvalitetsmarkiser.dk

Kontaktinformationer

Kontakt os på nedenstående oplysninger, og lad os tage en uforpligtende snak om video, sociale media eller grafisk opsætning.

Telefon

+45 28 94 88 22

Adresse

Søren Frichs Vej 52, 8230 Aabyhøj