fbpx

Hvem er Bendix Medier?

Anne Stine Bendix

Anne Stine Bendix

Medieproducer, Selvstændig
Cand.mag i Medievidenskab

Jeg brænder for at flytte virksomheder nærmere og længere i deres succes gennem troværdig og ærlig kommunikation. Det er en floskel, ja, men det ér min passion. Det er de nærværende historier, man kan mærke og som flytter modtagerne. Det fører til mere troværdige relationer mellem afsender og modtager. Denne tilgang bruger jeg både i opgaverne for min kunder og i min egen kommunikation til jer.

Jeg sætter mine erfaringer og kompetencer i spil, når vi skal udvikle strategier, indhold og historier. I online markedsføring og videoproduktion kan jeg være kreativ, blive inspireret og prøve nye teknikker og vinkler af. Du kan finde mig på diverse konferencer, meet ups, netværksgrupper osv, fordi det er her, jeg holder mig opdateret på de seneste tendenser og trends.

Jeg ser frem til et samarbejde med dig, så skriv eller ring!

Uddannelsesbaggrund

2017

Kandidat i Medievidenskab, AU

Speciale i videoproduktion og markedsføring, samt at analysere og anvende virkemidler i videoer og på sociale medier til at kommunikere med en bestemt målgruppe.
2015

California State University, Northridge

Udvekslingssemester med fokus på brugen og produktionen af visuel formidling som en del af en kommunikationsstrategi.
2015

Bachelor i Medievidenskab, AU

Indsigt i og forståelse for at analyserer og undersøge målgrupper og deres interaktion med medier.

Har du et spørgsmål,
eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

Skriv til mig og jeg vil svare dig hurtigst muligt. Både ift. at udvikle en strategi for jeres sociale medier og ved produktion af videoindhold til jeres platforme.

Ønsker du et tilbud, så skriv og jeg ringer til dig. For at få mest muligt ud af samarbejdet tilrettelægger jeg hvert tilbud efter jeres behov og ønsker.

Jeg ser frem til at høre fra dig :)