fbpx

Video til online platforme

Vi fortæller historier – jeres historier

Video er et utrolig stærkt medie til at kommunikere med jeres modtagere på og få formidlet et budskab. Hos os er storytelling fundamentet for alle videoer. Vi underholder og overtaler modtagerne på én og samme tid.

- Vi arbejder for at fortælle gode historier, der sælger, og som inspirerer modtagerne - historier som de vil huske.

Vi producerer videoer i HELE Danmark.

Fra idé til færdig video

Vi tilbyder at klare alt. Lige fra idé, research, manuskript, storyboard og interviewguide til optagelser, redigering og distribution.

Vi har fokus på, at budskabet og det visuelle udtryk skal gå hånd i hånd. Vi arbejder efter principperne for visual storytelling.

- I vores videoer arbejder vi hen mod at vække følelser, oplevelser og behov hos modtagerne.

Hvilken type video er den rigtige for jeres virksomhed?

Vi producerer flere typer af videoer, og du kan læse mere om de forskellige videoer her:

Produktionsprocessen

Uanset omfanget af videoen, skal alle produktioner igennem disse nedenstående otte trin. Herunder er et lille kig ind i maskinrummet af produktionsprocessen.

Trin 1

Idéudvikling

I den indledende fase af videoproduktionen er der højt til loftet og alt kan lade sig gøre. Her skal alle idéer luftes - højtflyvende som tungt faldende. Det er her, vi lader os inspirere og skaber unikt indhold til din virksomhed.
Trin 2

Manuskript / interviewguide

Hos Bendix Medier er første prioritet altid først at få styr på, hvad hovedbudskabet i videoen er - vi udvikler manuskriptet og/eller interviewguiden. Når fortællingen er på plads, er det nemlig meget nemmere at arbejde med de næste trin.
Trin 3

Medvirkende

Det er vigtigt at finde en person, som er komfortabel med at stå foran et kamera. Jo mere naturligt den medvirkende kan være, jo nemmere er det for seerne at forstå og tro på budskabet.
Trin 4

Storyboard

Sammen med dig finder vi den rette stil for videoen, og med udgangspunkt i denne skaber vi storyboardet, som fungerer som fundamentet for optagelserne.
Trin 5

Filme

Under filmoptagelserne fungerer vi både som fotograf, interviewer og instruktør. Vi sørger for, at de medvirkende har det godt, og vi er ikke bange for at spørge, rette på eller instruere - vores mål er de gode optagelser.
Trin 6

Redigere

Puslespilsbrikkerne skal samles i et fuldendt værk. I redigeringen sammensætter vi filmoptagelserne, justere lyden, udfører color grading, tilføjer underlægningsmusik, undertekster og meget mere.
Trin 7

Feedback

Kom med alt din konstruktive feedback, og få den video du havde ønsket dig. Det er her, vi kan lave alle de sidste justeringer og ramme den præcise stemning i videoen.
Trin 8

Offentliggør

Videoen er nu færdig og sendes til dig. Den er klar til at blive offentliggjort på den eller de platforme, som videoen er tiltænkt. Det er nu videoen skal ud og arbejde og skabe gode resultater.

ALLE kan lide en GOD HISTORIE

Kontakt os

Vi er klar til at svare på din henvendelse.