fbpx

Video til sociale medier og websites

Jeg fortæller historier – jeres historier

Video er et utrolig stærkt medie til at kommunikere med jeres modtagere på og få formidlet et budskab. Hos mig er storytelling fundamentet for alle videoer. Jeg underholder og overtaler modtagerne på én og samme tid.

- Jeg arbejder for at fortælle gode historier, der sælger, og som inspirerer modtagerne - historier som de vil huske.

Fra idé til færdig video

Jeg tilbyder at klare alt. Lige fra idé, research, manuskript, storyboard og interviewguide til optagelser, redigering og distribution.

Jeg har fokus på, at budskabet og det visuelle udtryk skal gå hånd i hånd. Jeg arbejder efter principperne for visual storytelling.

- I mine videoer arbejder jeg hen mod at vække følelser, oplevelser og behov hos modtagerne.

Produktionsprocessen

Uanset omfanget af videoen, skal alle produktioner igennem disse nedenstående otte trin. Herunder er et lille kig ind i maskinrummet af produktionsprocessen.

Trin 1

Idéudvikling

I den indledende fase af videoproduktionen er der højt til loftet og alt kan lade sig gøre. Her skal alle idéer luftes - højtflyvende som tungt faldende. Det er her, vi lader os inspirere og skaber unikt indhold til din virksomhed.
Trin 2

Manuskript / interviewguide

Hos Bendix Medier er første prioritet altid først at få styr på, hvad hovedbudskabet i videoen er - vi udvikler manuskriptet og/eller interviewguiden. Når fortællingen er på plads, er det nemlig meget nemmere at arbejde med de næste trin.
Trin 3

Medvirkende

Det er vigtigt at finde en person, som er komfortabel med at stå foran et kamera. Jo mere naturligt den medvirkende kan være, jo nemmere er det for seerne at forstå og tro på budskabet.
Trin 4

Storyboard

Sammen med dig finder vi den rette stil for videoen, og med udgangspunkt i denne skaber vi storyboardet, som fungerer som fundamentet for optagelserne.
Trin 5

Filme

Under filmoptagelserne fungerer vi både som fotograf, interviewer og instruktør. Vi sørger for, at de medvirkende har det godt, og vi er ikke bange for at spørge, rette på eller instruere - vores mål er de gode optagelser.
Trin 6

Redigere

Puslespilsbrikkerne skal samles i et fuldendt værk. I redigeringen sammensætter vi filmoptagelserne, justere lyden, udfører color grading, tilføjer underlægningsmusik, undertekster og meget mere.
Trin 7

Feedback

Kom med alt din konstruktive feedback, og få den video du havde ønsket dig. Det er her, vi kan lave alle de sidste justeringer og ramme den præcise stemning i videoen.
Trin 8

Offentliggør

Videoen er nu færdig og sendes til dig. Den er klar til at blive offentliggjort på den eller de platforme, som videoen er tiltænkt. Det er nu videoen skal ud og arbejde og skabe gode resultater.

Har du et spørgsmål,
eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

Skriv til mig og jeg vil svare dig hurtigst muligt. Både ift. at udvikle en strategi for jeres sociale medier og ved produktion af videoindhold til jeres platforme.

Ønsker du et tilbud, så skriv og jeg ringer til dig. For at få mest muligt ud af samarbejdet tilrettelægger jeg hvert tilbud efter jeres behov og ønsker.

Jeg ser frem til at høre fra dig :)