fbpx

Video til højskoler og efterskoler


Vis jeres kultur, værdier og karakteristika frem

Både højskole- og efterskoleelever undersøger grundigt hvilken skole der skal være deres nye hjem. Jeg har selv gået to år på efterskole, så kender den helt unikke fællesskabsfølelse, der går på tværs af alle højskoler og efterskoler. Lad os få vist det frem, men lad os også vise, hvad der skiller jeres skole ud ift. de andre.


Grundigt benarbejde skaber skarpe historier

Jeg bruger meget tid i forberedelserne til at forstå jeres virksomhed, hvad I står for og hvilke udfordringer I har foran jer. Jo bedre jeg kender jer, jo skarpere en fortælling kan jeg formidle. Vi vil derfor i hele processen være i nær kontakt. I har mulighed for at fortælle mig om jeres ønsker, som jeg former til en fængende video.

3-i-1 videoløsning

Når I nu har besluttet jer for, at I skal i gang med at lave videoer til jeres skole, skal I selvfølgelige også have mest muligt ud af jeres indsats og det indhold vi får skabt.
Jeg tager altid udgangspunkt i at skabe løsninger, hvor I "nemt" kan få mest muligt ud af de videoer, vi laver.

Det kan man gøre ved, at lave et nedklip af en "lang" video til også at være i en kortere version på 20-30 sekunder. De kortere videoer kan I bruge på jeres sociale medier, som teasere der skal fange modtagerne, tænde deres interesse og lede dem ind på jeres hjemmeside, hvor modtagerne kan se hele videoen og læse mere om jeres skole.
De to videoer herunder findes fx også i to kortere versioner hver især, som bruges i målrettet annoncering

-én med både forældre og elever, som giver et helhedsindtryk af linjen, beslutningsprocessen og videre forløb
- én med forældrene, som er målrettet kommende forældre til efterskoleelever
- én kun med eleverne, som er målrettet kommende efterskoleelever.

Skab opmærksomhed og positioner
jer bedre i kampen om elever

Overvejer I at få lavet en eller flere videoer til jeres hjemmeside og sociale medier, så skriv eller ring til mig. Hvis det er flere videoer I skal have produceret, kan jeg nemlig lave et specialtilbud til jer. Vi kan starte med at tage en snak om, hvilken strategi der er bedst ift. budskabet, målgruppen og udbyttet I ønsker af videoerne. Når strategien og handlingsplanen er klar, kan vi begynde produktionsprocessen af videoerne.

Har du et spørgsmål,
eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

Skriv til mig og jeg vil svare dig hurtigst muligt. Både ift. at udvikle en strategi for jeres sociale medier og ved produktion af videoindhold til jeres platforme.

Ønsker du et tilbud, så skriv og jeg ringer til dig. For at få mest muligt ud af samarbejdet tilrettelægger jeg hvert tilbud efter jeres behov og ønsker.

Jeg ser frem til at høre fra dig :)