fbpx

Testimonial video

Simpel men elegant løsning

En skarp historie + en engageret og livlig medvirkende kan give en forrygende testimonial video. Suppleret med tekst-grafik der fremhæver de vigtigste pointer, giver vi seerne de bedste forudsætninger for at afkode jeres budskab.

Vi spiller altså på flere tangent og kommunikerer både til modtagerne via lyd, billeder og tekst.

Historien som omdrejningspunktet

I samarbejde med jer udarbejder jeg et manuskript, som fanger seerne og fortæller jeres historie. Storytelling er en vigtig del af videoen. Samtidig producerer jeg oftest testimonial videoer med to kameraindstillinger. På den måde skabes der variation og fremdrift i videoen for at fastholde seerne.

Fortællingen og det visuelle supplerer hinanden flot og skaber en unik video til jeres specifikke målgruppe.

Kend jeres sociale medier

80% af videoerne på Facebook bliver set uden lyd
- Animoto, 2019

- Brug de forskellige sociale medier efter hvordan jeres modtagere bruger det enkelte medie. Fx skal I huske at tilføje undertekster på jeres videoer på Facebook. Hvis I ikke gør det, vil størstedelen af jeres modtagere ikke forstå jeres video. Omvendt har størstedelen af brugerne på YouTube altid lyd slået til.

Har du et spørgsmål,
eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

Skriv til mig og jeg vil svare dig hurtigst muligt. Både ift. at udvikle en strategi for jeres sociale medier og ved produktion af videoindhold til jeres platforme.

Ønsker du et tilbud, så skriv og jeg ringer til dig. For at få mest muligt ud af samarbejdet tilrettelægger jeg hvert tilbud efter jeres behov og ønsker.

Jeg ser frem til at høre fra dig :)