fbpx

Rekrutteringsvideo

Giv din rekrutteringsproces et løft

Rekrutteringsvideoen skal tænde en spirende lyst og interesse hos kandidaterne til at søge netop jeres stilling. I har en unik mulighed for at sætte ansigt og sjæl på jeres virksomhed og tiltrække de rigtige kandidater.

I en rekrutteringsvideo giver I de mulige kandidater et autentisk forhåndsindtryk af kulturen på arbejdspladsen, den interne stemning og virksomhedens værdier.

Skil jer ud i kampen

Rift om de gode, kompetente kandidater er der altid. Stå ud i mængden og vis hvem I er. I rekrutteringsvideoen har I en unik mulighed for at byde jeres kandidater indenfor I jeres virksomhed, og vise dem hvad de kan forventet af et job hos jer.

Giv kandidaterne de bedste forudsætninger i deres beslutningsproces på vejen mod at søge jobbet.

Vær der hvor jeres kandidater er

I gennemsnit ser hver dansker 23 minutters videoindhold på YouTube hver dag. YouTube er en uudtømmelig kilde til underholdning, inspiration og lærdom. - DR Medieudviklingen 2018

- På YouTube kan brugerne dykke ned i lige præcis deres niche. Sørg for at jeres rekrutteringsvideo kan blive fundet på YouTube. Måske sidder jeres næste kandidat og søger på YouTube netop nu.

Har du et spørgsmål,
eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

Skriv til mig og jeg vil svare dig hurtigst muligt. Både ift. at udvikle en strategi for jeres sociale medier og ved produktion af videoindhold til jeres platforme.

Ønsker du et tilbud, så skriv og jeg ringer til dig. For at få mest muligt ud af samarbejdet tilrettelægger jeg hvert tilbud efter jeres behov og ønsker.

Jeg ser frem til at høre fra dig :)