fbpx

Eventvideo

Indfang de gyldne øjeblikke

En eventvideo har en helt unik evne til at indkapsle stemningen og videreformidle den og atmosfæren til kommende deltagere.

Udnyt jeres flot opsatte begivenhed og indfang omgivelserne, menneskerne og stemningen i en eventvideo. Inviter nye og flere deltagere til jeres næste begivenhed.

Skab opmærksomhed

Indkapsl jeres messe, løb, foredrag, konference, fest
eller reception i en stemningsfyldt eventvideo.

Lad videoen fortælle, hvorfor modtageren skal deltage i den forestående begivenhed. Gennem stemningsfulde billeder med uforglemmelige øjeblikke, glade medvirkende og en skarp stilistisk stil vil eventvideoen vække interesse og inspirere modtagerne.

Tal til øjne og øre - og bliv husket

80% af seerne husker en video, som de har set inden for den seneste måned. – Hubspot, 2017

En af videoens største styrker er, at de både taler til menneskets øjne og øre. Derfor er det nemmere for seerne at huske en video fremfor udelukkende tekstbaseret indhold.

- Sørg for at jeres målgruppe husker jer og jeres begivenhed.

Har du et spørgsmål,
eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

Skriv til mig og jeg vil svare dig hurtigst muligt. Både ift. at udvikle en strategi for jeres sociale medier og ved produktion af videoindhold til jeres platforme.

Ønsker du et tilbud, så skriv og jeg ringer til dig. For at få mest muligt ud af samarbejdet tilrettelægger jeg hvert tilbud efter jeres behov og ønsker.

Jeg ser frem til at høre fra dig :)