fbpx

Employer branding-video

Styrk jeres interne kommunikation

Fortæl jeres medarbejdere et budskab, en strategi eller forandringer i virksomheden. Inkluder jeres medarbejdere i virksomhedens udvikling, og hold dem orienteret om de valg I tager. Med en intern video kan I styrke loyalitetsbåndet mellem jer og jeres medarbejdere.

Medarbejderne er værdifulde, og deres rolle er uundværlig. Vær sikker på at medarbejderne forstår jeres budskab, og de finder det relevant og delbart.

Medarbejderne er en uvurderlig gode

En intern video kan også leve eksternt. Jeg laver videoer, som er relevante for medarbejderne. Deler medarbejderne videoen bliver de virksomhedens ambassadører, og udgør en stærk stemme hos kunder, samarbejdspartnere og kommende kandidater.

Gode interne videoer kan styrke medarbejdernes lyst til at dele virksomhedens budskab og engagere sig i at omtale virksomheden.

Start ringe i vandet

48% er mere tilbøjelig til at dele en video fremfor andet indhold med deres venner - Wyzowl, 2018

- Vil I gerne have modtagerne af jeres indhold til at dele det? Så pak indholdet ind i den form jeres modtagere helst vil dele. Video har en bred appel uanset målgruppen.

Har du et spørgsmål,
eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

Skriv til mig og jeg vil svare dig hurtigst muligt. Både ift. at udvikle en strategi for jeres sociale medier og ved produktion af videoindhold til jeres platforme.

Ønsker du et tilbud, så skriv og jeg ringer til dig. For at få mest muligt ud af samarbejdet tilrettelægger jeg hvert tilbud efter jeres behov og ønsker.

Jeg ser frem til at høre fra dig :)