fbpx

Dronevideo

Sæt perspektiv på

Med dronevideo får vi lov til at se tingene fra en anden vinkel. Vi får også lov til at mærke suset, ambitionerne og mulighederne.

Det jeg går allermest op i ved dronevideoer er et god flow. Dronen skal flyve fra A til B i en glidende og stabil bevægelse. Det er den type videoer, I får, når jeg laver dronevideo.

Kombiner dine droneoptagelser med andre typer af video

Droneoptagelser kommer især til sin ret, når de kombineres med almindelige filmoptagelser. Derfor implementerer jeg ofte dronevideo i præsentations-, rekrutterings- og produktvideoer. Det kan dog også sagtens forekomme i andre typer af videoer. Det afgørende er om droneoptagelserne passer ind i fortællingen og tilføjer noget værdifuldt.
Når vores samarbejde begynder, lægger vi ud med at holde et møde og holde nær kontakt. Det er i den indledende fase inden jeg trykker på record, at hele fundamentet for videoen skal lægges. Det er også her, vi snakker droneoptagelserne igennem, og hvad de bringer til videoen.

Gode videoer veksler mellem forskellige billedbeskæringer og vinkler. Med droneoptagelser har vi endnu et instrument at spille på til at gøre jeres video helt unik.

Droneoptagelser kan overordnet tilføje to forskellige vinkler på jeres video

Den ene er at vise jeres produkt, arbejdsplads, miljø osv. fra en anden vinkel - altså se tingene fra oven og ikke begrænse seerne til kun at se tingene fra den vinkel vi kender fra vores egen øjenhøjde.

Den anden illustrerer et højt ambitionsniveau og giver et sus af noget storslået. Det er altså en følelse vi jagter, og som efterlades hos jeres modtagere, når de ser videoen.

I vores samarbejde om en video, finder vi på forhånd ud af, med hvilket formål dronevideoerne skal indgå i videoen, og hvad vi gerne vil fortælle med dem. Nogle gange kan dronevideoerne både fortælle noget om jeres produkt, men også forstærke seeroplevelsen og indtrykket af jeres virksomhed.

Droneoptagelser med uddannet dronepilot

Det har altid været fascinerende at se tingene fra luften af, og med droner er det blevet meget nemmere. I skal ikke ud af leje helikopter med pilot eller en stor kran med en bemanding og et vildt kamera til. Drone har gjort det meget nemmere.

Jeg er uddannet dronepilot i type 1A. Det tog en masse øvetimer med diverse tekniske øvelser, undervisning sammen med en masse midaldrende mænd (vi var fire kvinder, hvoraf jeg klart var den yngste) og afsluttede med en eksamen - jeg bestod. Hver gang jeg har chancen, bliver dronen luftet, og det betyder for jer, at jeg kender min drone rigtig godt. Teknikken er der plads på, så I får nogle lækre, glidende optagelser, der vil skabe opmærksomhed og tilføje masser af wow-faktor til jeres video.

Har du et spørgsmål,
eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

Skriv til mig og jeg vil svare dig hurtigst muligt. Både ift. at udvikle en strategi for jeres sociale medier og ved produktion af videoindhold til jeres platforme.

Ønsker du et tilbud, så skriv og jeg ringer til dig. For at få mest muligt ud af samarbejdet tilrettelægger jeg hvert tilbud efter jeres behov og ønsker.

Jeg ser frem til at høre fra dig :)